Behandlinger

Book en tid


BehandlingerFodbehandlinger


Lakering af tånegle som enkeltydelse. (30 min.)
Du får et fodbad og neglebånd renses op. Der bliver lagt en basislak, 2 gange farvet lak og topcoat for at forlænge holdbarheden.
225,-

Fodbehandling efter behov. (30 min.)
Har du et særligt problem f.eks ligtorne eller hård hud, du gerne vil have fjernet, men ikke har brug for min hjælp til at klippe dine negle, kan jeg tilbyde 1/2 times behandling. Eller måske har du bare brug for at jeg klipper og sliber dine negle, uden du har yderligere problemer, kan jeg også tilbyde 1/2 times behandling. Mine fodbehandlinger starter altid med et dejligt urtefodbad.
225,-

Fodbehandling med lakering af tåneglene. (75 min.)
Som beskrevet under fodbehandling, men med afrensning af neglene, påføring af basislak, 2 gange farvet lak og afsluttes med en topcoat.
475,-

Fodbehandling (60 min.)
Fodbehandlingen starter med et dejligt fodbad med urtesalt, den hårde hud og ligtorne beskæres og slibes, neglene klippes og slibes og gnides ind i negleolie. Behandlingen afsluttes med påføring af creme og en behagelig massage af fødderne.
350,-

Vortebehandling (30 min.)
Jeg beskærer fodvorten og vorten fryses med en speciel spray. Du skal efterfølgende selv behandle vorten med et produkt, du kan købe i klinikken. Efterfølgende vortebehandlinger hos mig, aftales som et forløb med ca 1 uges interval.
150,-

Fodbehandling med samtiddig paraffinbehandling af hænderne. (75 min.)
Fodbehandling og samtidig paraffinbehandling af dine hænder. Dine hænder kommer i vandbad og peeles, hvor de døde hudceller skrubes af. Hænderne smøres ind i en lækker creme og dyppes i varm paraffin. Herefter pakkes de ind i plastposer og en tyk frotte`vante. Så er det bare at nyde varmen i 20 minutter inden paraffinen fjernes igen. Nu har du de blødeste hænder, du har glæde af i lang tid.
425,-

Parafinbehandlinger


Paraffinbehandling af hænder eller fødder (30 min.)
Parafinbehandling har en lindrende effekt ved ledsmerter og gigt, tør og ru hud, hælrevner, eksem, psoriasis og kolde hænder og fødder. Paraffinbehandlingen starter med et vandbad hvor hænder/fødder blødes op og skrubes med en peeling gele`. Hænder/fødder smøres ind i en blødgørende creme, hvorefter de sænkes ned i varm paraffin. Hænder/fødder pakkes ind i plastposer og pakkes ind i tykke frotte`vanter/sokker. Så er det bare at nyde varmen fra paraffinen i 20 minutter. Til slut trækkes paraffinen af og du kan nu nyde de blødeste hænder/fødder i lang tid efter.
175,-

Paraffinbehandling af både hænder og fødder. (45 min.)
Hænder og fødder kommer i et urtebad hvor huden opblødes og peeles med en scrubcreme. Hænder og fødder smøres ind i en blødgørende creme, hvorefter de dyppes i varm paraffin. Hænder og fødder pakkes ind i plastposer og tykke frotte`handsker og sokker. Nu kan du nyde de næste 20 minutter, hvor varmen trænger langt ind i hænder og fødder. Paraffinen trækkes af igen og du vil nu have glæde af bløde hænder og fødder i lang tid. Paraffinbehandlinger virker smertelindrende ved gigt, lindrende og blødgørende ved psoriasis og opbløder og tilfører fugt til tørre og sprukne hænder og fødder.
350,-

Japansk facelift.


Japansk facelift. (60 min.)
Japansk facelift er af nogen betegnet som det helt naturlige ansigtsløft uden brug af botox. Ansigtsmassage har været brugt af japanerne i århundreder, deraf navnet. Behandlingen er en unik sammensætning af hud og vævsopstrammende teknikker, lymfedrænage, akupressur, og zoneterapi. Behandlingen giver velvære, nydelse og afstresning og får ansigtet til at se mere frisk og livligt ud og langt de fleste vil opleve et ansigtsløft der er 100 % naturligt. Behandlingen påvirker også i høj grad også vores nervesystem og har en fantastisk afstressende og terapeutisk virkning. Massagen indledes med en afrensning af ansigtet efterfulgt af en Marrokansk lava maske der optager urenheder og afgiver mineraler til huden. Imens masken virker, får du hovedbundsmassage. Facelift massagen udføres med hybenkerneolie som nedtoner brune skjolder og tilfører huden fugt. Efter faceliften påføres en fugtmaske med ekstrakter af mild stedmoderblomst, morgenfrue og kamille. Imens fugtmasken virker får du en beroligende og afspændende massage af nakke, skuldre, arme og hænder. Fugtmasken fjernes med svamp og varme klude hvorefter ansigtet blidt masseres med Himalaya saltsten, som indeholder 84 forskellige mineraler som afgives til huden. Til slut påføres øjencreme som tappes med speciel japansk teknik, rundt om øjnene.
425,-

Massage


Fod og underbens massage (30 min.)
Fødder og underben op til knæet får en grundig massage. Jeg trykker samtidig på punkter under dine fødder, der stimulerer blodomløbet og virker drænende på hævede og ømme fødder og ben.
225,-

Terapeutisk massage. (60 min.)
Terapeutisk massage er en blid, afstressende og beroligende massageform. Massagen starter bagpå ben dernæst ryg, skuldre, arme og nakke. Massagen indeholder hovedbund og ansigtsmassage og der sluttes af med en samlingsmassage, hvor jeg med et blidt men fast tryk berører hele kroppen rundt.
425,-

Ryg, nakke og skuldre. (30 min.)
Massagen vil være koncentreret om smerter i ryg, nakke og skuldre, men også hovedbunden, da der ofte sidder spændinger her.
225,-

Gravid massage. (60 min.)
Gravid massage foregår på en speciel briks, hvor der er gjort plads til din mave og barm, så du kan ligge fantastisk. Massagen lindrer bækken og rygsmerter. Giver en bedre søvn, da en behagelig og afslappende massage giver ro i kroppen. Lindrer hævede og ømme fødder og ben. Massage er fødselsforberedende. Du giver dig selv mulighed for at komme ned i kroppen. Dette kan du bruge når du skal føde/koncentrere dig om dine veer. Massagen frigiver endorfiner som er vores lykkehormon og det er godt både for dig og dit barn. Anbefales af Jordemødre.
425,-
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 09:00 - 17:00 09:00 - 13:30
Tirsdag 09:00 - 21:00 09:00 - 19:00
Onsdag 09:00 - 21:00 09:00 - 19:00
Torsdag 09:00 - 19:00 09:00 - 21:00
Fredag 09:00 - 15:00 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk